salat m. tang, svampe og spirer

Oprettet d. under Retter

 

salat m. tang, svampe og spirer

  • 1 pakke nori - udblødt 10 min.
  • 1 dl soltørrede tomater - udblødt med tangen
  • 1 bakke ruccola eller babyspinat
  • 200 g østershatte
  • 3 dl spirer
  • 1 løg - finthakket
  • 3 spsk rå tahin
  • 3 spsk hampeolie
  • 3 spsk granatæbleeddike
  • 2 spsk hvid miso
  • 2½ spsk salad booster
  • 3 spsk renset vand
     

Snit østershatte og soltørrede tomater i strimler og kom dem i en skål med tang af eget valg, ruccola/spinat, spirer og finthakkket løg.
 

Pisk resten af ingredienserne i en separat skål og bland i.
 

Serveres med det samme, da de grønne blade og spirerne ikke holder til at stå i dressingen.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar