crackers m. tomat og goji

Oprettet d. under Snacks

crackers m. tomat og goji

 

Start med at lave en mos af hørfrøene, hvor du først kører dem i en vitamix-blender og så tilsætter 1 dl vand. Lad dem trække.

 

Kør så solsikkekernerne og mandlerne godt igennem i food processoren. Tilsæt nu løg og tomater i mindre stykker samt krydderurter (frisk estragon kan erstattes med 1 tsk tørret) og start maskinen igen. Nu kommes resten af ingredienserne i, og du lader food processoren køre, til du har en dej.

 

Hvis portionen er for stor til din food processor, deler du den over i to.

 

Udbred nu crackersmassen på dehydratorplader med teflex og skær let med en kniv 3 linier på den ene led og 3 linier på

den anden led, så du skaber 16 crackers pr bakke.

 

Dehydrér i 6-8 timer ved 42 grader. Fjern herefter teflexen og dehydrér yderligere 2-4 timer indtil konsistensen er, som du ønsker (se tørretips og opbevarering under granola).


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar