tom kha suppe

Oprettet d. under Retter

tom kha suppe

Elsker du thai-mad er raw food ingen hindring - prøv denne fantastiske suppe, som samtidig er nem at tilberede:

 

  • 200 g mandler
  • 1,2 liter vand
  • 6 dl koksmel
  • 2 tsk rød karrypasta
  • 1 lille stykke ingefær
  • juice af 1,5 limefrugter
  • 1 tsk citrongræs
  • 1 tsk røde chiliflager
  • 3 tsk tamari
  • 2 tsk agavesirup
  • 2 gulerødder - skåret i aflange tynde stykker
  • 15 champignon - vasket og skiveskåret
  • 1 lille bundt koriander - hakket
  • 2,5 dl tomater - hakkede
     

Kom mandler, kokosmel og vand i blenderen og blend godt. Hæld derefter kokosmælken over i en mandelmælkspose og kram posen godt, til al mælken er i skålen. Hæld så kokosmælken over i blenderen igen.

 

Kom nu resten af suppeingredienserne oven i kokosmælken i blenderen og blend det hele til suppe.

 

Placér grøntsagsingredienserne i en skål eller dyb tallerken og hæld suppen over.

 

Pynt med lidt frisk koriander på toppen.

 

Opskrift og foto er fra bogen "Glød & Glæde med Raw Food" af heilpraktiker Vibeke Amdisen 

Foto: Bjarke MacCarthy 

Forlaget Saxo.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar